Известие

Collapse
No announcement yet.

147 проблем с копчето за багажника на ключа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 147 проблем с копчето за багажника на ключа

Здравейте та терзае ме един проблем. От както ми сложиха аларма на колата нещо копчето на ключа за отваряне на багажника не работи като хората. Натискам го по няколко пъти пък багажника се отваря когато си иска. Сменил съм батериите и пак същия проблем. Помощ
    Alfa 147 1,9JTD '02, 4 doors
    Martial Arts - Aikido

Просто след намесата на алармаджии очаквай всичко. Аз залагам на това че вследствие на техни дела имаш проблем. Доста рядко съм виждал някой от гореспоменатите майстори да си направи нещата както трябва.
    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt
      Просто след намесата на алармаджии очаквай всичко. Аз залагам на това че вследствие на техни дела имаш проблем. Доста рядко съм виждал някой от гореспоменатите майстори да си направи нещата както трябва.
      за съжаление това е най-вероятната причина. аз си сложих най-простата възможна аларма и после всички жици даваха на късо....
      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Ох да ви кажа тия уж майстори ****!!! Та знаели някой къде може да се види и да се оправи такъв проблем.
        Martial Arts - Aikido

Comment

Като съдя по годината на колата ти, твоят ключ трябва да е сгъваем код 3. Значи вътре има едни микробутончета и като се прецакат колкото и да натискаш неще. Аз един ден си заключих колата по живо, по здраво и после половин час не мога да спра алармата, точно заради такова бутонче. Сега си заключвам колта само с ключа защото не ми се дават 170 лв за оригинален само заради едно ш***но копченце.
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD 140 h.p. 2002 г.

Comment

Колега пробвай нещо елементарно,на малката багажника се отваряше с копче,започна да прави същите номера и накрая просто спря.Почистих самият механизъм на вратата и го изкъпах с ВД-40 и от тогава не е имала проблем
            1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
            2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
            1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

колеги, това за почистването ще го пробвам.Въпреки че си мисля че нещо имобилайзера на алармата се е**ва с този на колата и му пречи.
              Martial Arts - Aikido

Comment

Working...
              X